Trainingen

Training gevenKennis is kracht, maar kennis delen is machtiger. Met interactieve trainingen wordt kennis van de energiesector gedeeld.

Het valt niet mee om in de dynamische energiesector overzicht te krijgen van de procesketen waar het energiebedrijf onderdeel van is. Als dat overzicht er is, komt de volgende uitdaging: welke ontwikkelingen staan op stapel die de procesketen weer doen wijzigen? De interactieve trainingen van Het Nutskantoor geven u inzicht, overzicht en uitzicht.

Zo heeft Het Nutskantoor voor netbeheerder Liander een team nieuwe medewerkers in company opgeleid. Geen trucjes leren, maar de medewerkers bewust maken van hun plaats in de procesketen, dat was het uitgangspunt van de training. De training was zo succesvol dat Liander opdracht gaf een structurele, meerdaagse incompany training te ontwikkelen: Alles weten over de meetdataketen.

In de training Gesloten Distributiesystemen & Marktfacilitering wordt uitgelegd wat de specifieke kenmerken van een Gesloten Distributie Systeem (GDS) zijn en welke eisen door de wetgever gesteld worden aan het faciliteren van vrije leverancierskeuze binnen een GDS. Ook de marktfaciliterende processen die daarvoor nodig zijn worden behandeld.

Neem gerust contact met ons op!

Enkele incompany trainingen die door Het Nutskantoor verzorgd zijn:

Energy Delta Institute – De Gaswaardeketen

Liander – Meetdataketen

Fudura – Gesloten Distributiesystemen & Marktfacilitering

Huismerk Energie – Allocatie en reconciliatie