Kennisdelen is het vliegwiel van de energietransitie

Kennisdelen, trainingsmateriaal ontwikkelen en trainingen geven doet Henk al jaren. Niet alleen in een zakelijke omgeving, maar ook op het voetbal- en volleybalveld. En met Het Nutskantoor als het platform voor de trainingen over energie en marktfacilitering.

Met in het achterhoofd dat kennisdelen het vliegwiel van de energietransitie is én het inzicht dat leren met e-learnings leuk en makkelijk is, startte in 2021 Learning with Energy. 

Learning with Energy is opgericht door experts die kennis van marktfacilitering en de Nederlands energiemarkt combineren met ruime ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen. Tot nu toe was het niet mogelijk om op een toegankelijke en flexibele manier e-learnings te volgen over de energiemarkt. Learning with Energy maakt kennis toegankelijk door e-learnings met impact. 

Kwaliteit, flexibiliteit en toegankelijkheid

Door de energietransitie neemt het werk in het faciliteren van de vrije energiemarkt steeds meer toe. Daardoor hebben meer mensen kennis nodig van marktfacilitering in de energiemarkt. Met onze inhoudelijke kennis en ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen vullen wij deze behoefte in.

Kwaliteit, flexibiliteit en toegankelijkheid staan daarbij voorop. De focus ligt op online leren. Dit biedt voor iedereen gemak en is toegankelijk op ieder moment. De modules zijn flexibel in te zetten en de deelnemers kunnen op elk gewenst moment een module volgen. Op een leuke en leerzame manier leer je de wereld van de Nederlandse energiemarkt kennen.

Opent in een nieuw venster de website van Learning with Energy

Module 1

Een introductie van de vrije energiemarkt

Module 2

Hoe werkt het energiesysteem?

Module 3

Marktrollen in de energiemarkt

Module 4

Marktmodel – De Aansluiting

Module 5

Marktmodel – Het Energienet

Module 6

Marktmodel – Marktprocessen

Module 7

Het meetdataproces

Module 8

Nieuwe ontwikkelingen in de energiemarkt

Maatwerk

Een module of opleidingspakket op maat

Organisaties die kozen voor Learning with Energy

OF VOLG LEARNING WITH ENERGY OP LINKEDIN

Logo Nutskantoor wit

verandermanagement in de energiesector

Contact

Postadres
Vlinderlaan 44
3863 GH Nijkerk

info@hetnutskantoor.nl
+31(0)6-53 785 534